Copyright 2020 - Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola

IMG 1193


Iskolánk 2019. december 19-én tartotta jótékonysági adventi vásárát és műsorát.

 

Iskolánk 2019. december 19-én tartotta hagyományos adventi vásárát és műsorát, amelyre nagyon lelkesen készültek a gyermekek. Vásárunkban sok apró karácsonyi díszt és ízletes süteményt vásárolhattak a látogatók. Ahogy már az előző években is, most is a tanulók segédkeztek a vásár lebonyolításában.
Igyekeztünk minél színesebb és változatosabb műsorszámokkal kedveskedni a szülőknek és a rokonoknak. Esténket Csillag Zsanett 10. osztályos tanuló szavalatával kezdtük meg, amit az énekkar színvonalas dalcsokra követett. Ezek után Auer Sára, Zápori-Regenhart Katalin és Szopkó Lívia fuvolajátékában gyönyörködhettünk.
Bazsó György rövidke, elgondolkodtató novellával készült számunkra az állatok karácsonyáról, majd a 4. a osztályos tanulók mutatatták be furulyatudásukat.
Ezt követően a 4. b osztályos tanulók léptek fel énekes-táncos produkciójukkal, amelyet Dóczy Lilla és Regenhart Bernadett hegedűjátéka, majd Mikló Csongor trombitaszólója követett. Műsorunk zárásaként a Pesovár Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjának bemutatóját tekinthettük meg.

Köszönjük a fellépő diákok és a felkészítő tanárok munkáját, amellyel igazi adventi hangulatot varázsoltak nekünk a tornacsarnokba.

Harmat Luca