Idén is a Szigetközben tartottuk meg vízivándor táborunkat, július 5-től júliu 11-ig. Mindennap eveztünk a Duna különböző kisebb-nagyobb ágrendszerében. 

Két éjszakát Dunaszigeten töltöttünk a Tündérsziget Ökoparkban, ahol az első napon megismerkedtünk a kenuk kormányzásával a Gazfűi – Dunán. A második napon a Cikolai- ágrendszerben eveztünk, vadregényes tájakon, bedőlt fák között, gyönyörű természeti jelenségeket megfigyelve.

 A következő két éjszakát Kisbodakon töltöttük az Esthajnal kempingben, ahol a gyerekek a második napon maguknak készítették el a vacsorájukat.  A fiúk tüzet raktak Auer Tamás tanár úr segítségével, majd Nádassy Judit tanárnő vezetésével készítették a paprikáskrumplit.

 A lányok ezalatt palacsintát kevertek be, körülbelül 74 darabot sütöttek ki és töltöttek meg. Mindannyian elégedetten fogyasztottuk a kemény munkával, de annál jobb hangulatban elkészített vacsoránkat. Kifejezetten ügyesek voltak a gyerekek a konyhai eszközök használatában és otthonosan mozogtak a főzés területén.

 Az utolsó két éjszakánkat Ásványrárón töltöttük. Ahhoz hogy eljussunk erre a szálláshelyre, két átemelésre is szükség volt, körülbelül 8-10 km-t eveztünk a Nagy / Öreg Dunán, hogy megérkezzünk a Part kempingbe. Ezen a helyen lehetőség volt biliárdozni, csocsózni, focizni, röplabdázni. 

 Minden gyermek és nevelő egyaránt jól érezte magát a táborban, kellően elfáradtunk, de az evezés által kapott örömökkel, a természet adta csodákkal feltöltődve tértünk haza.